Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران - ایرنا - استاندار تهران با انتقاد از پسماندسوزی های متعدد در سطح استان، گفت: در روزهای آلوده به ویژه در زمان وارونگی دما باید از پسماندسوزی در تهران جلوگیری شود.

محمدحسین مقیمی روز سه شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا یکی ازعوامل آلودگی هوای تهران را پسماندسوزی های متعدد در این استان دانست و اظهار کرد: به فرمانداران تذکر لازم داده شده که اقدامات لازم را برای ممانعت از پسماندسوزی انجام دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به بهبود کیفیت هوا در روزهای اخیر افزود: جلوگیری از تردد کامیون ها و همکاری شهروندان در کاهش استفاده از خودروی شخصی از عوامل بهبود کیفیت هوا بوده است.
مقیمی همچنین درباره مطالعات 100 روزه کاهش آلودگی هوای تهران که قرار بود تا پایان آذر ماه به اتمام برسد، اظهار کرد: این طرح شامل آیین نامه ای برای کنترل و کاهش آلودگی هواست و هنوز در حال پیگیری است، در این طرح دستگاه های اجرایی ارزیابی می شوند تا میزان تحقق تعهدات آنها مشخص شود.
وی تصریح کرد: در همین راستا عملکرد اکثر دستگاه ها بررسی شده و به آنهایی که در اجرای تعهدات عقب ماندگی دارند، تذکر داده شده است.
مقیمی کمبود سرانه فضای سبز را یکی از مشکلات استان تهران دانست و گفت: فرارسیدن فصل درختکاری فرصت مناسبی برای توسعه فضای سبز فراهم کرده است.
وی از شهروندان درخواست کرد که در روزهای آلوده کمتر از خودروی شخصی و موتورسیکلت استفاده کنند.
استاندار تهران در ادامه اظهار کرد: عملکرد دستگاهها در زلزله اخیر تهران توسط اداره کل مدیریت بحران آسیب شناسی می شود که اینکاردر حال انجام است و گزارش آن به زودی ارائه می شود.
بر اساس ماده 22 قانون هوای پاک، شهرداری های شهرهای بالای 50 هزار نفر جمعیت موظفند با همکاری وزارت نیرو و ادارات منابع طبیعی شهرستان٬ سرانه فضای سبز خود را حداقل به 15 مترمربع برسانند. برخی شهرستان های تهران هنوز به این سرانه دست نیافته اند.
آلودگی هوا بیش از 60 روز است که تهران را دچار مشکل کرده است.
به گفته عباس شاهسونی سرپرست گروه سلامت هوا مرکز محیط و کار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، بر اساس محاسبات صورت گرفته در سال گذشته(95)، 4810 مرگ منتسب به آلودگی هوا در تهران ثبت شده است.
فهرست یا سیاهه انتشار تهران (emission inventory) در سال 93 نشان داد که حدود 80 درصد از آلودگی هوای شهر تهران ناشی از خودروهاست. با این حال استاندار تهران چندی پیش در جلسه کارگروه هماهنگی شرایط ویژه آلودگی هوای استان، گفته است که تهران با این وضعیت شاخص های آلایندگی، قابل زندگی نیست. وی همچنین دستور مطالعات علمی برای کنترل و کاهش آلودگی هوای تهران را ظرف 100 روز و با محوریت اداره کل حفاظت محیط زیست داده و قرار بود این مطالعات تا پایان آذر ماه به اتمام برسد.
*برای اطلاع از اخبار متنوع انتشار یافته در شبانه روز با کانال ایرنا استان تهران در تلگرام به نشانی IRNATEHRAN@ همراه شوید.
خبرنگار: نادره وائلی زاده - انتشار: محسن فتاحی
تهرام 9754**1625

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۶۴۷۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت آلودگی هوای تهران امروز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳+ شاخص به تفکیک مناطق

کیفیت هوا در کلانشهر تهران امروز با قرار گرفتن روی شاخص ۶۲ در وضعیت هوای سالم (زرد) قرار دارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، سنجش کیفیت هوا امروز _یکشنبه شانزدهم اردیبهشت_ در دستگاه سنجش کیفیت هوای ایستگاه رباط کریم با شاخص ۱۴۴ و قرچک با شاخص ۱۰۷، در وضعیت هوای ناسالم برای گروه‌های حساس (نارنجی) قرار دارد.

بر این اساس سنجش کیفیت هوا امروز در ایستگاه‌های اسلام‌شهر با شاخص ۹۶، باغستان شهریار با شاخص ۶۸، پارک رازی با شاخص ۵۷، پاسداران با شاخص ۹۱، پاکدشت با شاخص ۹۴، پردیس با شاخص ۵۸، پونک با شاخص ۶۰، پیروزی منطقه ۱۳ با شاخص ۶۹، پیشوا با شاخص ۷۳، تهران پارک شکوفه با شاخص ۶۷، چشمه با شاخص ۵۳، دانشگاه تهران با شاخص ۶، دماوند با شاخص ۶۷، ستاد بحران منطقه هفت با شاخص ۶۱، سلامت با شاخص ۹۸، شادآباد منطقه ۱۸ با شاخص ۷۷، در وضعیت هوای سالم (زرد) ثبت شدند.

همچنین ایستگاه‌های شهرری منطقه ۲۰ با شاخص ۶۴، شهرداری منطقه چهار با شاخص ۵۵، شهرداری منطقه ۱۱ با شاخص ۷۵، شهرداری منطقه ۱۹ با شاخص ۸۱، شهرداری منطقه ۲۱ با شاخص ۵۴، شهرداری منطقه ۲۲ با شاخص ۵۶، شهریار با شاخص ۵۷، فرمانداری شهرری با شاخص ۸۶، مسعودیه منطقه ۱۵ با شاخص ۶۵، ملارد با شاخص ۶۸، منطقه ۱۵ با شاخص ۷۴، میدان فتح منطقه ۹ با شاخص ۶۷، ورامین با شاخص ۷۱ و وردآورد منطقه ۲۲ با شاخص ۷۱ در وضعیت هوای سالم (زرد) قرار دارد.

به این ترتیب ایستگاه‌های آتی ساز با شاخص ۳۴، اتوبان محلاتی منطقه ۱۴ با شاخص ۳۷، دانشگاه شهید بهشتی با شاخص ۴۶، ژئوفیزیک با شاخص ۴۷، سرخه حصار با شاخص ۲۹، شهرداری منطقه دو با شاخص ۳۹، علم و صنعت با شاخص ۳۲، گلبرگ منطقه هشت با شاخص ۴۴، لواسانات با شاخص ۲۶، در وضعیت هوای پاک (سبز) قرار دارد.

شاخص کیفی هوا از صفر تا ۵۰ هوای پاک (سبز)، ۵۱ تا ۱۰۰ هوای سالم (زرد)، ۱۰۱ تا ۱۵۰ ناسالم برای گروه‌های حساس (نارنجی)، ۱۵۱ تا ۲۰۰ ناسالم برای عموم (قرمز)، ۲۰۱ تا ۳۰۰ بسیار ناسالم (بنفش) و ۳۰۱ تا ۵۰۰ بسیار خطرناک (قهوه‌ای) است.

کد خبر 750692

دیگر خبرها

  • درباره سفر رافائل گروسی به ایران؛ ماموریت دیپلماتیک مدیرکل آژانس در روزهای طوفانی منطقه/ مدیریت بحران؛ محتمل ترین نتیجه سفر
  • قطع‌نامه‌ای در حوزه تاب‌آوری و مدیریت بحران برای مسئولان تدوین می شود
  • راهکارهای مقابله با زلزله تهران در نهمین کنفرانس زلزله‌شناسی
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص به تفکیک مناطق
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳+ شاخص به تفکیک مناطق
  • رفع آسیب‌های زیرساختی به روستا‌های تختان و خربزان دهلران در حال انجام است
  • دو طرح بزرگ مدیریت بحران در نهبندان اجرا می شود
  • محورهای مواصلاتی شهرستان خوسف آسیب جدی دیده‌اند
  • آسیب جدی به راه‌های شهرستان خوسف در پی جاری شدن سیلاب
  • هوای تهران در شرایط قابل قبول